Viking Lotto ja Jokeri

Viking lotto ja Jokeri on kaksi suosittua arpajaispeliä Suomessa. Voit voittaa jännittäviä palkintoja ja nauttia ainutlaatuisesta pelattavuudesta molemmissa peleissä.

Viking Lotto on kansainvälinen lottopeli, johon osallistuu maita ympäri Eurooppaa. Jättipotti alkaa 3 miljoonasta eurosta ja voi rullata jopa 30 miljoonaan euroon asti! Pelaajat valitsevat 6 numeroa 48:sta ja lisäksi yhden bonusnumeron 8:sta. Jos pelaaja löytää kaikki seitsemän numeroa, hänestä tulee miljonääri!

Jokeri on vain suomalaisille suunnattu lottopeli, jossa pelaajat valitsevat viisi päänumeroa välillä 1-40 sekä yhden jokerinumeron välillä 0-9. Jos saat kaikki 6 numeroa oikein (5 + Jokeri), voitat jopa 2 miljoonan euron pääpalkinnon!

Viking Lotto

Viking Lotto otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1993, joten se on Suomen vanhin lottopeli. Se on monikansallinen eurooppalainen lotto, jota hallinnoi 12 maata eri puolilta Eurooppaa. Näihin maihin kuuluvat muun muassa Tanska, Norja, Ruotsi, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Jättipotti alkaa 3 miljoonasta eurosta ja voi rullata jopa 30 miljoonaan euroon asti! Viking Loton arvonnat suoritetaan joka keskiviikko- ja lauantai-ilta YLE TV1:ssä klo 19.00 CET (Suomen aikaa).

Pelataksesi Viking Lottoa sinun on valittava kuusi numeroa väliltä 1-48 ja yksi bonusnumero väliltä 1-8. Voit valita numerot manuaalisesti tai automaattisesti Quick Pickin (satunnaisvalinta) avulla. Voit voittaa jättipotin, jos sinulla on kaikki seitsemän numeroa. Tarjolla on myös 11 muuta palkintotasoa, joiden alemmat palkinnot vaihtelevat 2 eurosta 200 000 euroon!

Jokeri

Jokeri on vain suomalaisille suunnattu lottopeli, jota on pelattu vuodesta 1975 lähtien. Sitä pelataan yksinomaan Suomessa, ja pelaajien on valittava viisi pääasiallista vaihtoehtoa (1-40) ja yksi jokerinumero (0-9). Pelaajat voivat voittaa jopa 2 miljoonan euron pääpalkinnon, jos he saavat kaikki 6 numeroa oikein (5 + jokeri). Jokeri-arvonnat suoritetaan joka keskiviikko klo 19.00 CET (Suomen aikaa) YLE TV1:ssä. Jokeri-arpajaiset otettiin Suomessa käyttöön vuonna 2000 Viking Loton lisäpelinä.

Jokeria voi pelata monta kertaa viikossa. Viikossa on kolme arvontakertaa, jotka suoritetaan keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Voit myös pelata “Plus”-peliä, joka tuplaa palkinnot, kun saat kaikki 5 päänumeroa ja Jokerin numero oikealla. Jos päätät pelata Plus-peliä, lippusi on kaksi kertaa kalliimpi, mutta se lisää mahdollisuuksiasi voittaa suurempia palkintoja.

Viking Loton ja Jokerin tulokset

Jokerin ja Viking Loton tulokset ovat saatavilla YLE TV1:n verkkosivuilla sekä Veikkaus-sovelluksessa. Voit myös tarkistaa lottotulokset Veikkaus Lotto -sivuston kautta sekä Viking Lotto verkkosivusto. Tulokset julkaistaan arvonnan jälkeen, yleensä muutaman minuutin kuluessa.

Viking Loton ja Jokerin voittoluokat

Viking Loton ja Jokerin pääpalkinto on 2 miljoonaa euroa. Molemmissa peleissä on kuitenkin myös pienempiä palkintoja. Viking Lotossa pelaajat voivat voittaa 2 eurosta 200 000 euroon, jos he saavat kaikki kuusi numeroa oikein. Jokeri-pelissä on myös useita palkintoluokkia, joiden palkinnot vaihtelevat 4 eurosta 200 000 euroon, jos saa kaikki viisi päänumeroa ja jokerinumeron oikein. Molemmat pelit tarjoavat jännittävää pelaamista ja mahdollisuuden voittaa elämää muuttavia palkintoja. Jos tunnet itsesi onnekkaaksi, mikset kokeilisi onneasi Viking Lotossa tai Jokeri-pelissä?

Viking Lotto ja Jokeri – Suosituimmat ja epäsuosituimmat rivit

Viking Lotto ja Jokeri ovat Suomen suosituimpia lottopelejä, joita pelaavat miljoonat ihmiset viikoittain. Suosituimpia linjoja ovat Quick Pick (satunnaisvalinta), syntymäpäivien ja vuosipäivien yhdistelmät, toistuvat numerot ja kuviot, kuten neliöt tai vinoviivat. Vähiten suositut rivit ovat yleensä sellaisia, joissa on mukana pieniä numeroita, kuten 1-5 tai 6-10. Tämä voi tietysti vaihdella pelistä toiseen pelaajien mieltymysten mukaan.

Viking Loton ja Jokerin suurimmat jättipotit Suomessa

Suurin Viking Lotossa ja Jokereissa koskaan voitettu jättipotti oli 30 miljoonaa euroa, jonka voitti suomalainen pelaaja vuonna 2014. Tämä ennätysvoitto jaettiin kahden voittajan kesken, jotka molemmat olivat ostaneet arpansa netistä. Näissä peleissä on voitettu vuosien varrella myös useita muita suuria jättipotteja, jotka ovat vaihdelleet 10 miljoonasta 20 miljoonaan euroon.

Voidaan todeta, että Viking Lotto ja Jokeri ovat jännittäviä lottopelejä, jotka tarjoavat pelaajille mahdollisuuden voittaa elämää mullistavia palkintoja. Kummankin pelin pääpalkinto on 2 miljoonaa euroa, ja lisäksi tarjolla on useita muita palkintoluokkia, joissa on jaossa myös pienempiä summia. Pelaajat voivat ostaa arpoja mistä tahansa valtuutetusta jälleenmyyjäliikkeestä tai verkosta, ja tulokset näkyvät YLE TV1:ssä sekä Veikkauksessa.

Pelaa Viking Lottoa ja Jokeria mobiilissa

Jos etsit helpompaa ja nopeampaa tapaa pelata Viking Lottoa tai Jokeria, Veikkauksen mobiilisovellus on täydellinen valinta. Tämän kätevän sovelluksen avulla voit tarkistaa lippusi ja tulokset tien päällä. Sovelluksen avulla voit myös tallentaa suosikkinumerosi, jotta sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen joka kerta, kun ostat lipun. Pelasitpa sitten Viking Lottoa tai Jokeria, Veikkauksen mobiilisovelluksen avulla se ei voisi olla helpompaa!

Viking Lotto ja Jokeri kuuluvat suomalaisten suosikkipeleihin

Viking Lotto ja Jokeri ovat kaksi suosittua suomalaista lottopeliä, jotka tarjoavat pelaajille mahdollisuuden voittaa elämää mullistavia palkintoja. Näissä peleissä on useita palkintoluokkia, jotka vaihtelevat 2 eurosta 200 000 euroon, jos saat kaikki kuusi numeroa oikein Viking Lotossa tai viisi päänumeroa ja jokerinumeron oikein Jokeri-pelissä. Pelaajat voivat ostaa lippuja mistä tahansa valtuutetusta jälleenmyyjäliikkeestä tai verkosta ja tarkistaa tulokset myös YLE TV1:stä ja Veikkauksesta. Jos haluat pelata helpommin, kokeile ladata Veikkauksen mobiilisovellus! Onnea matkaan!